Open Toernooi

21e Petrogas Open Dubbel & 2e Veteranen Toernooi BAAMBRUGGE  
 
De inschrijving is al enige tijd geopend en veel tennisliefhebbers hebben zich alweer ingeschreven. Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden in week 32 van zaterdag 5 t/m zondag 13 augustus 2023. Inschrijven kan via OpenToernooi of Veteranentoernooi.
 
Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën (maximaal 2):
21e Petrogas Open Dubbel Toernooi
HD/DD/GD 3, 4, 5 en 6
HD/DD GD 7 17+
HD/DD/GD 8 25+

2e Veteranen Toernooi
HD/DD/GD 50+ 6, 7 en 8

Omdat wij ook dit jaar weer grote aantallen deelnemers verwachten, is opnieuw besloten om de wedstrijden doordeweeks om 16:30u te starten. Er is voor de verhinderingen geen beperking ingesteld. Daarom willen wij iedereen vragen om zijn/haar beschikbaarheid zo specifiek mogelijk in te vullen. Dit helpt de toernooileiding ontzettend!

Waarom meedoen?
· Het Open Toernooi Baambrugge staat bekend als het gezelligste toernooi uit de regio.
· Er wordt volop getennist waarbij jij als speler de Eye picture bent voor het vermaak op de baan, met aanmoedigingen vanaf het terras.
· Elke avond zijn er heerlijke maaltijden, verzorgd door diverse lokale horeca.
· Zowel in het voorweekend als in het finaleweekend wordt er gezorgd voor entertainment. Met als spektakelstuk de feestavond, dit jaar met als thema: MOVIES!

Actie, drama en spannende wedstrijden – we hebben het allemaal op ons Movie Tennistoernooi in Baambrugge. Wij hopen je ook dit jaar te mogen verwelkomen bij ons geweldige toernooi. Word jij de ster van het Baambrugse dubbel toernooi? Mis het niet!

Kortom genoeg redenen om je direct in te schrijven voor het gezelligste en leukste toernooi in de regio. De inschrijving sluit dinsdag 25 juli 2023
 
Tot die tijd zijn we te volgen via Facebook en Instagram, like en deel jij ook even onze pagina?! :-)
 
Jouke, Coen, Bob, Raymon, Djoere, Bobbie, David en Annemarie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 293 490

Adres

Weth. van Oostveenstraat 73A
1396 KT Baambrugge

KVK-nummer

40480679