Historie

Historie

Onderstaand kopieën van de baseline 1992. Hierin kun je lezen hoe onze vereniging is ontstaan in 1982. Zijn de pagina’s niet of slecht leesbaar? Klik dan op de pagina’s om deze te vergroten.

Kaft

1

2

3

4

5

 

Nieuw clubhuis en nieuwe banen in 2015

Besluit renovatie park

In 2014 is besloten om aan het einde van het seizoen over te gaan tot renovatie van het park. Hierbij worden de volgende zaken opgepakt:

  • Er komt een nieuw clubhuis.
  • Het terras wordt in twee delen verhoogd.
  • Er komt een nieuwe LED-lichtinstallatie.
  • De inspeelmuur wordt drie meter naar achteren geplaatst en de muur wordt geïntegreerd in een kooi met minibaan.
  • Het gravel wordt vervangen door smashcourt, advantage red of probounce.
  • Achter baan 3 komen zitplaatsen. Daarom wordt het hek aan die kant van het park verlaagd.
  • Het pad naar baan 2 en 3 krijgt zogenaamde boogschoren, zodat je niet meer hoeft te bukken als je daar loopt.

Voorbereidingen 

In augustus 2014 maakte Kees Maasdam de tekeningen voor het clubhuis af. En op 11 oktober 2014 werd gestart met de ontmanteling van het park. Deze dag stond in het teken van het rooien van de bomen en het plaatsen van spullen in de opslag bij de familie Van Voorthuyzen. Hierbij werd de hulp ingeroepen van de leden van de vereniging. Ook kreeg de vereniging ondersteuning van een aantal plaatselijke ondernemers.

Nadat deze klus was geklaard, was het clubhuis aan de beurt. Veel spullen waren al wel naar de opslag, maar desondanks was er nog genoeg werk. Nog een laatste borrel in het gebouw en een symbolische afsluiting van het park door Ton Steenhof en Martijn Hes. En dan mag Tim van Bodegraven met groter materieel het gebouw afbreken.

Opbouw begonnen

Begin februari 2015 sloegen Harold Bosse en John Post de eerste paal voor het nieuwe clubgebouw en het verhoogde terras. En half februari is gestart met de banen. In het najaar van 2015 werd het openingsfeest gegeven om de nieuwe banen en het clubhuis te openen !

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 293 490

Adres

Weth. van Oostveenstraat 73A
1396 KT Baambrugge

KVK-nummer

40480679