Lidmaatschap

De contributiebedragen voor een senior zijn:

Seniorlid € 150
Eenmalig inschrijfgeld €   20
Inactief lidmaatschap €   25
Afkoop bardiensten €   80*
Gezinskorting vanaf het 4e gezinslid €   12

* Ieder lid moet bar- of schoonmaakdienst draaien. Je kunt je opgeven bij het ophalen van jouw label. Ook is het mogelijk mee te helpen op één van de klusdagen.
Naast de reguliere twee bardiensten die kunnen worden afgekocht, zijn er nog andere bardiensten die niet afgekocht kunnen worden:

  1. Alle leden die competitie spelen, moeten één extra bardienst per jaar draaien.
  2. De ouders van jeugdleden die competitie spelen, moeten een bardienst per jaar draaien tijdens de jeugdcompetitie.

Niet meer tennissen, maar wel betrokken blijven bij de club?
Als je niet meer tennist, maar wel betrokken wilt blijven bij TV Baambrugge, dan kun je ‘Vriend van TV Baambrugge’ worden. Je betaalt dan € 40 per jaar.

Speel je ook competitie?
De betaling hiervan moet worden gedaan bij ontvangst van de competitiepapieren.

Ben je geïnteresseerd?
Download het inschrijfformulier en verstuur dit per e-mail naar de ledenadministratie. Versturen per post mag ook: Weth. van Oostveenstraat 16, 1396 KS Baambrugge.

Wijzigingen doorgeven?
Ben je verhuisd? Of is je telefoonnummer, rekeningnummer of e-mailadres gewijzigd? Vul dan het middelste deel van het inschrijfformulier in en stuur dit naar de ledenadministratie (Weth. van Oostveenstraat 16, 1396 KS Baambrugge).

Wil je opzeggen?
Dit kan alleen schriftelijk per e-mail of post. Vul het onderste deel van het inschrijfformulier in. Stuur de opzegging uiterlijk op 30 november naar de ledenadministratie (Weth. van Oostveenstraat 16, 1396 KS Baambrugge). Je bent dan geen lid meer per 1 januari van het volgende tennisseizoen.
Bij opzegging in de loop van het tennisjaar kom je niet in aanmerking voor restitutie van (een deel van) het contributiegeld.