Open Toernooi

 

Beijk hier de foto’s van het toernooi van 2018. De foto’s van de feestavond van 2018 vind je hier.


Aan de inwendige mens wordt ook dit jaar weer gedacht…


Het thema voor de feestavond dit jaar is wild…..De OTC is al druk met alle voorbereidingen voor wederom een toptoernooi met veel gezelligheid, hapjes, drankjes, maaltijden en uiteraard een feest op de zaterdag in het finaleweekend. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Genoeg redenen om je nog in te schrijven voor het gezelligste toernooi in de regio. Het toernooi is er weer in week 32, van 4 augustus tot en met 12 augustus. Inschrijven kan tot en met woensdag 25 juli.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de voorbereidingen? Het laatste nieuws over het toernooi kun je ook op Facebook volgen.


‘Huisregels’ tijdens Petrogas Open Dubbel Toernooi 2018

Om de overlast voor onze buurt tot een minimum te beperken vragen wij je, als speler of bezoeker, je aan onze ‘huisregels’ te houden.

  • Wij hebben een heel mooi parkeerterrein achter ons park. We vragen dan ook om niet in de wijk te parkeren. Het parkeerterrein wordt aangegeven met borden.
  • Wij vragen je om de speciale toernooi-ingang te gebruiken. Deze bevindt zicht bij onze minibaan, aan de weilandkant.
  • Ben je aangestoken met het Baambrugse open toernooivirus (Let op! Dit verspreidt zich via bier en wijn), dan mag je na 0.00 uur binnen verder genieten.
  • Om 1.30 uur sluit de bar en om 2.00 uur het clubhuis. Denk aan een gepast volume als je naar huis gaat.

In ons clubhuis kun je pinnen én contant betalen.