Foto’s open toernooi 2019

De foto’s van het Petrogas Open Dubbel toernooi staan op de website. Natuurlijk ontbreken de plaatjes van de feestavond niet. Het was weer een enerverende week met veel leuke, spannende, gezellige, snelle en lange partijen! De zaterdag van het finaleweekend was wel even spannend vanwege de harde wind. Wie kan het beste met de wind omgaan? En houdt de tent het wel? Met wat extra versteviging op het dak van het clubhuis moest het lukken. Het leverde unieke beelden op.

Inschrijven CKS mixed

We gaan richting de autocross en de feestweek, dus het wordt weer tijd 
om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen mixed! De CKS mixed vindt plaats van zondag 1 september 12.00 uur tot en met zondag 8 september. Veel koppels zijn al gevormd. Maar mocht je nog geen partner hebben, dan heb je nog de tijd om er één te vinden. Je kunt je inschrijven tot donderdag 29 augustus 10.00 uur via toernooi.nl.

Er wordt gespeeld in de poules: A+, A en B. Je speelt dus altijd meerdere 
wedstrijden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de poulegrootte bepaald.

Oudere jeugdleden mogen meedoen in de hoogste categorie. Wil je ervaring opdoen bij de senioren? Schrijf je dan in met een andere sterke partner in de A+.

Schrijf je nog snel in!

Tot en met 24 juli kun je je nog inschrijven voor het gezelligste toernooi van de regio: het Petrogas Open Dubbeltoernooi. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel!
Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om er ook dit jaar weer een onvergetelijke week van te maken. En het goede nieuws is dat je de hele week niet hoeft te koken! Eten kan gewoon bij TV Baambrugge.

Dit jaar geen stress voor het zoeken van een gepaste outfit voor zaterdagavond. Maar zorg wel voor een goed gemeerde keel, want meezingen moet!

Inschrijven Petrogas Open Dubbel Toernooi 2019

Na de start van het tennisseizoen begint binnenkort het toernooiseizoen en ook dit jaar is Baambrugge weer van de partij en wel met het 17de Petrogas Open Dubbel Toernooi.

Om ons toernooi weer tot een succes te maken wordt achter de schermen weer met volle energie gewerkt om er ook dit jaar weer een toptoernooi van te maken met veel gezelligheid, hapjes en drankjes, maaltijden en uiteraard een spektakel op de zaterdag in het finaleweekend. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Genoeg redenen om je direct in te schrijven voor het gezelligste en leukste toernooi in de regio. Ons toernooi wordt gehouden in week 32, 5 augustus t/m 11 augustus. Inschrijven kan t/m woensdag 24 juli via toernooi.nl

Tot die tijd zijn we te volgen via Facebook en Instagram (Open Toernooi Baambrugge), like en deel onze nieuwe pagina! 

Martijn Hes overleden

Martijn Hes is maandag 21 januari j.l. op 78-jarige overleden.

Hij was een van de leden van het eerste uur en medeoprichter van onze vereniging.  Hij was lid sinds 1982, toen het tennissen nog een afdeling was van de onderlinge sportvereniging B.E.O.

In 1986 werd binnen B.E.O. een groep van 5 leden gevormd, waaronder Martijn,  die de verzelfstandiging van de afdeling tennis hebben voorbereid. Op 16 mei van dat jaar is de ledenvergadering van B.E.O. akkoord gegaan met de afsplitsing en was Tennisvereniging Baambrugge een feit.

Martijn was een recreatieve tennisser, tot zo’n 10 jaar geleden. Zijn vrouw Wil is nog steeds actief lid van onze club.

De Ronde Venen Cup 24 maart ’19

We gaan weer door met dit unieke toernooi!

Vorig jaar is het toernooi, vanwege de slechte weersomstandigheden, helaas op het laatste moment afgeblazen. Dit jaar zijn de weergoden ons vast goed gezind! Ook dit jaar doen alle verenigingen uit de Ronde Venen weer mee, dus tennisvereniging Abcoude, TVM, DRV, VLTV, TV Baambrugge en TV Wilnis. 

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup? 

Alle verenigingsleden kunnen meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld. Ook beginners! Ben je 16+? Schrijf je dan in. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen. 

In principe worden er alleen dubbels gespeeld. Je geeft je individueel op, er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Wel kan je een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen. Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten.
Mobiliseer vooral je hele competitieteam!

Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 09.30 uur bij een aantal verenigingen gespeeld gaat worden. In de week voorafgaand aan het toernooi hoor je waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn € 5,00 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt. Let op! Bij sommige parken kan überhaupt niet gepind worden en bij andere parken bij voorkeur wel.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk 16.30 uur) iedereen naar TVM Mijdrecht komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Geef je snel op! De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 5 maart. Je geeft je op door onderstaande gegevens over te nemen in een e-mail en verder aan te vullen. Stuur het volledig ingevulde formulier naar ms.brandenburg@wxs.nl. Ook voor eventuele vragen kun je mailen naar dit adres.

Ik geef mij op voor De Ronde Venen Cup 2019 op zondag 24 maart 2019:
Naam: m/v
Telefoonnummer:
Speelsterkte pasje Singel: Dubbel: 
Ik geef mij op voor klasse:
Evt. opmerkingen:
E-mailadres:

Door middel van deze aanmelding geef je toestemming om eventueel beeldmateriaal te gebruiken voor publicaties. Wil je dit niet, geef dit dan even aan op het aanmeldingsformulier!