Open Toernooi

 


 


IT GIET OAN!!!
Na een roerende en vreemde periode met een intelligente lockdown en geen wedstrijdtennis heeft de overheid op 24 juni 2020 de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat het 18de Petrogas Open Dubbel Toernooi doorgaat!!!
Uiteraard kan dit alleen als iedereen zich houdt aan de geldende RIVM-richtlijnen en de geldende huisregels. Nadere informatie volgt later.

Om ons toernooi weer tot een succes te maken wordt achter de schermen weer met volle energie gewerkt om er ook dit jaar weer een toptoernooi van te maken met veel gezelligheid, hapjes, drankjes en maaltijden. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Vanwege het in grote aantallen verwachte deelnemers en de vele thuiswerkers, is er besloten om de wedstrijden doordeweeks om 16.00 uur te laten starten. Daarom willen wij iedereen nadrukkelijk verzoeken om zijn/haar beschikbaarheid (na werktijd) zo specifiek mogelijk in te vullen.

Ons toernooi wordt gehouden in week 32, van 3 augustus t/m 9 augustus, met het voorweekend op 1 en 2 augustus. Inschrijven kan t/m woensdag 22 juli via mijnknltb.toernooi.nl.

Tot die tijd is de organisatie te volgen via Facebook en Instagram (Open Toernooi Baambrugge), like en deel onze nieuwe pagina.

Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen verwelkomen bij ons geweldige toernooi.


‘Huisregels’ tijdens Petrogas Open Dubbel Toernooi 2020

Om de overlast voor onze buurt tot een minimum te beperken vragen wij je, als speler of bezoeker, je aan onze ‘huisregels’ te houden. Deze huisregels zijn door COVID-19 anders dan eerdere jaren en worden hier zo snel mogelijk gepubliceerd. Onderstaand vooralsnog de regels van 2019.

  • Wij hebben een heel mooi parkeerterrein achter ons park. We vragen dan ook om niet in de wijk te parkeren. Het parkeerterrein wordt aangegeven met borden.
  • Wij vragen je om de speciale toernooi-ingang te gebruiken. Deze bevindt zicht bij onze minibaan, aan de weilandkant.
  • Ben je aangestoken met het Baambrugse open toernooivirus (Let op! Dit verspreidt zich via bier en wijn), dan mag je na 0.00 uur binnen verder genieten.
  • Om 1.30 uur sluit de bar en om 2.00 uur het clubhuis. Denk aan een gepast volume als je naar huis gaat.

In ons clubhuis kun je pinnen én contant betalen.