Open Toernooi

Het overheerlijke menu van dit jaar!! CafĆ© restaurant De Punt, Slagerij Pouw en Frits & Aldo kokenšŸ¤©
Publiek is welkom om te eten en te kijken naar de wedstrijden.
 
IT GIET OAN!!!

Na een roerende en vreemde periode met een intelligente lockdown en geen wedstrijdtennis heeft de overheid op 24 juni 2020 de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat het 18de Petrogas Open Dubbel Toernooi doorgaat!!!
Uiteraard kan dit alleen als iedereen zich houdt aan de geldende RIVM-richtlijnen en de geldende huisregels. Nadere informatie volgt later.

Om ons toernooi weer tot een succes te maken wordt achter de schermen weer met volle energie gewerkt om er ook dit jaar weer een toptoernooi van te maken met veel gezelligheid, hapjes, drankjes en maaltijden. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Vanwege het in grote aantallen verwachte deelnemers en de vele thuiswerkers, is er besloten om de wedstrijden doordeweeks om 16.00 uur te laten starten. Daarom willen wij iedereen nadrukkelijk verzoeken om zijn/haar beschikbaarheid (na werktijd) zo specifiek mogelijk in te vullen.

Ons toernooi wordt gehouden in week 32, van 3 augustus t/m 9 augustus, met het voorweekend op 1 en 2 augustus. Inschrijven kan t/m woensdag 22 juli via mijnknltb.toernooi.nl.

Tot die tijd is de organisatie te volgen via Facebook en Instagram (Open Toernooi Baambrugge), like en deel onze nieuwe pagina.

Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen verwelkomen bij ons geweldige toernooi.