Inschrijven wintertrainingen 2020

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de wintertrainingen op TV Baambrugge. Wil je aan de wintertrainingen meedoen, dan moet je wel lid zijn van de vereniging. De 14 trainingen aan zowel jeugd als senioren worden gegeven op maandag t/m zaterdag in de periode oktober 2020 t/m maart 2021 (met uitzondering van de herfst- kerst- en voorjaarsvakantie). Mocht de training niet door kunnen gaan vanwege het weer (regen, wind, sneeuw of kou), dan wordt de training een week opgeschoven.

Inschrijven kan alleen online via: 
Senioren: https://www.andyvanrijn.nl/nl/trainingen/baambrugge/item/tennistraining-senioren-winter-2020-2021baambrugge.
Junioren: https://www.andyvanrijn.nl/nl/trainingen/baambrugge/item/2020-2021-winter-tennistraining-junioren-baambrugge.

Heb je interesse in wintertraining in de hal, dan is dat ook mogelijk. Informatie vind je via deze link: https://www.andyvanrijn.nl/nl/trainingen/baambrugge/item/2020-2021-winter-tennistraining-senioren-bb-in-de-hal.

Je kunt je inschrijven tot 20 september.

Open Dubbel Toernooi gaat door!

IT GIET OAN!!!
Na een roerende en vreemde periode met een intelligente lockdown en geen wedstrijdtennis heeft de overheid op 24 juni 2020 de maatregelen versoepeld. Dit betekent dat het 18de Petrogas Open Dubbel Toernooi doorgaat!!!
Uiteraard kan dit alleen als iedereen zich houdt aan de geldende RIVM-richtlijnen en de geldende huisregels. Nadere informatie volgt later.

Om ons toernooi weer tot een succes te maken wordt achter de schermen weer met volle energie gewerkt om er ook dit jaar weer een toptoernooi van te maken met veel gezelligheid, hapjes, drankjes en maaltijden. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Vanwege het in grote aantallen verwachte deelnemers en de vele thuiswerkers, is er besloten om de wedstrijden doordeweeks om 16.00 uur te laten starten. Daarom willen wij iedereen nadrukkelijk verzoeken om zijn/haar beschikbaarheid (na werktijd) zo specifiek mogelijk in te vullen.

Ons toernooi wordt gehouden in week 32, van 3 augustus t/m 9 augustus, met het voorweekend op 1 en 2 augustus. Inschrijven kan t/m woensdag 22 juli via mijnknltb.toernooi.nl.

Tot die tijd is de organisatie te volgen via Facebook en Instagram (Open Toernooi Baambrugge), like en deel onze nieuwe pagina.

Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen verwelkomen bij ons geweldige toernooi.

De Ronde Venen Cup 22 maart 2020

Op naar editie 8 van dit dit unieke toernooi!

Vorig jaar was wederom een groot succes, met een prachtige dag zo vroeg in het seizoen. Ook dit jaar doen alle verenigingen uit de Ronde Venen weer mee, dus tennisvereniging Abcoude, TVM, DRV, VLTV, TV Baambrugge en TV Wilnis. 

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup? Je kunt je individueel inschrijven, maar mobiliseer vooral je hele competitieteam.

Iedereen kan meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld. Ben je 16+? Schrijf je dan in. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen. 

In principe worden er alleen dubbels gespeeld; in de hoogste klassen wordt echter ook de mogelijkheid voor een enkelspel geboden. Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Wel kan je een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen. Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten.

Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 09.30 uur bij een aantal verenigingen gespeeld gaat worden. In de week voorafgaand aan het toernooi hoor je waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn € 5,00 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt. Let op! Bij sommige parken kan niet gepind worden en bij andere parken bij voorkeur wel.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk 16.30 uur) iedereen naar TV Wilnis komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Geef je snel op! De uiterste inschrijfdatum is woensdag 4 maart. Je geeft je op door onderstaande gegevens over te nemen in een e-mail en verder aan te vullen. Stuur de volledig ingevulde gegevens naar ms.brandenburg@wxs.nl. Ook voor eventuele vragen kun je mailen naar dit adres.

Ik geef mij op voor De Ronde Venen Cup 2020 op zondag 22 maart 2020:
Naam:                                               m/v
Telefoonnummer:
Speelsterkte pasje Singel:                Dubbel: 
Ik geef mij op voor klasse:
Eventuele opmerkingen:
E-mailadres:

Door middel van deze aanmelding geef je toestemming om eventueel beeldmateriaal te gebruiken voor publicaties. Wil je dit niet, geef dit dan even aan op het aanmeldingsformulier!

Foto’s open toernooi 2019

De foto’s van het Petrogas Open Dubbel toernooi staan op de website. Natuurlijk ontbreken de plaatjes van de feestavond niet. Het was weer een enerverende week met veel leuke, spannende, gezellige, snelle en lange partijen! De zaterdag van het finaleweekend was wel even spannend vanwege de harde wind. Wie kan het beste met de wind omgaan? En houdt de tent het wel? Met wat extra versteviging op het dak van het clubhuis moest het lukken. Het leverde unieke beelden op.

Inschrijven CKS mixed

We gaan richting de autocross en de feestweek, dus het wordt weer tijd 
om je in te schrijven voor de clubkampioenschappen mixed! De CKS mixed vindt plaats van zondag 1 september 12.00 uur tot en met zondag 8 september. Veel koppels zijn al gevormd. Maar mocht je nog geen partner hebben, dan heb je nog de tijd om er één te vinden. Je kunt je inschrijven tot donderdag 29 augustus 10.00 uur via toernooi.nl.

Er wordt gespeeld in de poules: A+, A en B. Je speelt dus altijd meerdere 
wedstrijden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de poulegrootte bepaald.

Oudere jeugdleden mogen meedoen in de hoogste categorie. Wil je ervaring opdoen bij de senioren? Schrijf je dan in met een andere sterke partner in de A+.

Schrijf je nog snel in!

Tot en met 24 juli kun je je nog inschrijven voor het gezelligste toernooi van de regio: het Petrogas Open Dubbeltoernooi. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel!
Achter de schermen wordt nog steeds hard gewerkt om er ook dit jaar weer een onvergetelijke week van te maken. En het goede nieuws is dat je de hele week niet hoeft te koken! Eten kan gewoon bij TV Baambrugge.

Dit jaar geen stress voor het zoeken van een gepaste outfit voor zaterdagavond. Maar zorg wel voor een goed gemeerde keel, want meezingen moet!

Inschrijven Petrogas Open Dubbel Toernooi 2019

Na de start van het tennisseizoen begint binnenkort het toernooiseizoen en ook dit jaar is Baambrugge weer van de partij en wel met het 17de Petrogas Open Dubbel Toernooi.

Om ons toernooi weer tot een succes te maken wordt achter de schermen weer met volle energie gewerkt om er ook dit jaar weer een toptoernooi van te maken met veel gezelligheid, hapjes en drankjes, maaltijden en uiteraard een spektakel op de zaterdag in het finaleweekend. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Genoeg redenen om je direct in te schrijven voor het gezelligste en leukste toernooi in de regio. Ons toernooi wordt gehouden in week 32, 5 augustus t/m 11 augustus. Inschrijven kan t/m woensdag 24 juli via toernooi.nl

Tot die tijd zijn we te volgen via Facebook en Instagram (Open Toernooi Baambrugge), like en deel onze nieuwe pagina!