De Ronde Venen Cup 22 maart 2020

Op naar editie 8 van dit dit unieke toernooi!

Vorig jaar was wederom een groot succes, met een prachtige dag zo vroeg in het seizoen. Ook dit jaar doen alle verenigingen uit de Ronde Venen weer mee, dus tennisvereniging Abcoude, TVM, DRV, VLTV, TV Baambrugge en TV Wilnis. 

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup? Je kunt je individueel inschrijven, maar mobiliseer vooral je hele competitieteam.

Iedereen kan meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld. Ben je 16+? Schrijf je dan in. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen. 

In principe worden er alleen dubbels gespeeld; in de hoogste klassen wordt echter ook de mogelijkheid voor een enkelspel geboden. Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Wel kan je een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen. Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten.

Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 09.30 uur bij een aantal verenigingen gespeeld gaat worden. In de week voorafgaand aan het toernooi hoor je waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn € 5,00 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt. Let op! Bij sommige parken kan niet gepind worden en bij andere parken bij voorkeur wel.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk 16.30 uur) iedereen naar TV Wilnis komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Geef je snel op! De uiterste inschrijfdatum is woensdag 4 maart. Je geeft je op door onderstaande gegevens over te nemen in een e-mail en verder aan te vullen. Stuur de volledig ingevulde gegevens naar ms.brandenburg@wxs.nl. Ook voor eventuele vragen kun je mailen naar dit adres.

Ik geef mij op voor De Ronde Venen Cup 2020 op zondag 22 maart 2020:
Naam:                                               m/v
Telefoonnummer:
Speelsterkte pasje Singel:                Dubbel: 
Ik geef mij op voor klasse:
Eventuele opmerkingen:
E-mailadres:

Door middel van deze aanmelding geef je toestemming om eventueel beeldmateriaal te gebruiken voor publicaties. Wil je dit niet, geef dit dan even aan op het aanmeldingsformulier!