Inschrijven Petrogas Open Dubbel Toernooi 2019

Na de start van het tennisseizoen begint binnenkort het toernooiseizoen en ook dit jaar is Baambrugge weer van de partij en wel met het 17de Petrogas Open Dubbel Toernooi.

Om ons toernooi weer tot een succes te maken wordt achter de schermen weer met volle energie gewerkt om er ook dit jaar weer een toptoernooi van te maken met veel gezelligheid, hapjes en drankjes, maaltijden en uiteraard een spektakel op de zaterdag in het finaleweekend. Dit zoals jullie van Baambrugge gewend zijn!

Genoeg redenen om je direct in te schrijven voor het gezelligste en leukste toernooi in de regio. Ons toernooi wordt gehouden in week 32, 5 augustus t/m 11 augustus. Inschrijven kan t/m woensdag 24 juli via toernooi.nl

Tot die tijd zijn we te volgen via Facebook en Instagram (Open Toernooi Baambrugge), like en deel onze nieuwe pagina!