De Ronde Venen Cup 24 maart ’19

We gaan weer door met dit unieke toernooi!

Vorig jaar is het toernooi, vanwege de slechte weersomstandigheden, helaas op het laatste moment afgeblazen. Dit jaar zijn de weergoden ons vast goed gezind! Ook dit jaar doen alle verenigingen uit de Ronde Venen weer mee, dus tennisvereniging Abcoude, TVM, DRV, VLTV, TV Baambrugge en TV Wilnis. 

Wie vindt het leuk om mee te strijden voor De Ronde Venen Cup? 

Alle verenigingsleden kunnen meedoen, alle speelsterktes worden ingedeeld. Ook beginners! Ben je 16+? Schrijf je dan in. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie zal er bepaald worden welke klassen op welke parken spelen. 

In principe worden er alleen dubbels gespeeld. Je geeft je individueel op, er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Wel kan je een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen. Iedereen speelt 3 partijen van ca. 45 minuten.
Mobiliseer vooral je hele competitieteam!

Het is de bedoeling dat er vanaf ca. 09.30 uur bij een aantal verenigingen gespeeld gaat worden. In de week voorafgaand aan het toernooi hoor je waar je moet spelen en hoe laat.

Kosten zijn € 5,00 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ’s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt. Let op! Bij sommige parken kan überhaupt niet gepind worden en bij andere parken bij voorkeur wel.

Het is de bedoeling dat na de laatste wedstrijd (uiterlijk 16.30 uur) iedereen naar TVM Mijdrecht komt voor een gezellige afsluiting met een hapje en drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. Ook zal er onder de aanwezigen een verloting plaatsvinden met leuke prijzen.

Geef je snel op! De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 5 maart. Je geeft je op door onderstaande gegevens over te nemen in een e-mail en verder aan te vullen. Stuur het volledig ingevulde formulier naar ms.brandenburg@wxs.nl. Ook voor eventuele vragen kun je mailen naar dit adres.

Ik geef mij op voor De Ronde Venen Cup 2019 op zondag 24 maart 2019:
Naam: m/v
Telefoonnummer:
Speelsterkte pasje Singel: Dubbel: 
Ik geef mij op voor klasse:
Evt. opmerkingen:
E-mailadres:

Door middel van deze aanmelding geef je toestemming om eventueel beeldmateriaal te gebruiken voor publicaties. Wil je dit niet, geef dit dan even aan op het aanmeldingsformulier!