John Post overleden

Donderdag 28 juni j.l. om 14.00 uur is John Post overleden, op 55-jarige leeftijd.
Hij laat zijn vrouw Denise, dochter Annemijn en zoon Stan achter.
Op veel te jonge leeftijd hebben wij een optimistische, positief ingestelde vriend en charismatische en inspirerende voorzitter verloren.
De afgelopen twee jaar hebben we met hem en zijn naasten meegeleefd in de strijd tegen zijn ziekte, die hij lange tijd de baas leek. Drie maanden geleden leidde hij nog de ALV op zijn bekende doortastende en humorvolle wijze. Maar uiteindelijk heeft de ziekte hem toch verslagen.
John heeft TV Baambrugge gedurende 14 jaren geleid, voor een flink aantal leden is hij de enige voorzitter die zij hebben meegemaakt! Zijn blijvende bijdrage aan onze club is het geheel vernieuwde en prachtige tennispark, dat drie jaar geleden onder zijn leiding gerealiseerd werd.
John was binnen Baambrugge en Abcoude een geliefde persoonlijkheid. Hij wist mensen aan zich te binden en te inspireren.
Wij missen hem nu al.
Denise, Annemijn en Stan, heel veel sterkte, we denken aan jullie.

Ruud en Jeroen