Inschrijven De Ronde Venen Cup

Op zondag 18 maart wordt weer gestreden om De Ronde Venen Cup. Ook dit jaar doen alle verenigingen uit De Ronde Venen weer mee.

Wie speelt er dit jaar mee? Je kunt je individueel opgeven, maar natuurlijk ook als competitieteam. Inschrijven kan tot en met woensdag 7 maart bij Menno Brandenburg. Geef hierbij de volgende gegevens door:

  • naam
  • geslacht
  • telefoonnummer
  • speelsterkte pasje (Single en Dubbel)
  • speelsterkte rating (Single en Dubbel)
  • e-mailadres
  • klasse waarvoor je je wilt opgeven
  • eventuele opmerkingen

De week voorafgaand aan het toernooi hoor je waar je moet spelen en hoe laat.

Dit jaar mag ook de oudere jeugd meedoen. Dus ben je 16+ en heb je minimaal speelsterkte 7, schrijf je dan in!!

Je speelt 3 partijen van circa 45 minuten. In principe worden er alleen dubbels gespeeld, waarbij in de hoogste klassen ook de mogelijkheid van singles wordt geboden. Er kan niet met een vaste partner gespeeld worden. Je kunt slechts een voorkeur opgeven met wie je graag wilt spelen.
De eerste partijen beginnen om 9.30 uur. De kosten bedragen € 5 per persoon (contant te voldoen voor je eerste wedstrijd) en hiervoor krijg je ‘s middags ook een eenvoudige lunch aangeboden op het park waar je speelt.

De klasse-indeling is als volgt:
Klasse A: speelsterkte 3 + 4
Klasse B: speelsterkte 5
Klasse C: speelsterkte 6
Klasse D: speelsterkte 7
Klasse E: speelsterkte 8

Dit jaar is TVM MIjdrecht gastheer. Rond 16.30 uur start daar de borrel met prijsuitreiking. En ontvangt de sterkste vereniging van de gemeente aan het eind van de dag de Ronde Venen Cup. Ook is er een verloting met leuke prijzen.