Kees Maasdam overleden

Donderdag j.l., 26 oktober 2017, is onverwachts overleden Kees Maasdam, lid van verdienste van onze vereniging. Hij is 81 jaar geworden.
Kees was een van de oudste leden van onze vereniging, qua leeftijd, maar ook in jaren lidmaatschap. Ondanks dat zijn lichaam niet altijd meewerkte was hij een trouw bezoeker van onze banen, al dan niet vergezeld van zijn helaas al eerder overleden echtgenote Ien.
Niet alleen op de baan was hij een markant lid van onze vereniging. Ook bij de recente vernieuwing van ons tennispark heeft hij een belangrijke steen bijgedragen, door het ontwerpen van ons prachtige nieuwe clubhuis, reden voor het bestuur om hem te benoemen tot lid van verdienste van onze vereniging.
Gisteren, 31 oktober 2017, is Kees in Baambrugge begraven. Bij de dienst, op de begraafplaats en bij de bijeenkomst in het Dorpshuis was een groot aantal belangstellenden aanwezig.
Kees was een aimabel en humorvol mens, die o.a. met zijn gedegen bouwkundige adviezen altijd voor iedereen klaarstond. Hij bezat vele kwaliteiten: zo tekende hij de mooiste plekjes in en rond ons dorp met een onnavolgbaar scherpe blik en zachte potloodlijnen.
Wij zullen Kees missen, als clublid, maar bovenal als begripvol en meelevend mens.
Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van hun verlies.