Foto’s single en dubbel

De CKS single en dubbel liggen alweer een week achter ons. De foto’s van de finaledag staan nu ook online. De winnaars kun je vinden op www.toernooi.nl. Ook staan deze winnaars op het door Marten Korthals gemaakte scorebord dat in het clubgebouw hangt.

Tijdens de prijsuitreiking kondigde de TC voor volgend jaar een wijziging aan in het programma. Het toernooi duurde nu twee weken en in die weken zijn 91 wedstrijden gespeeld. Dit aantal past ook in twee weekenden. Mogelijk dat de CKS single en dubbel zich volgend jaar dus alleen in de weekenden afspeelt….

Op de finaledag werden ook nog twee competitieteams in het zonnetje gezet. Heren 1 (Raymon Fiege, Tom Kats, Martin Klein en Richard de Wildt) is kampioen geworden. En ook Annemarie, Jan-Willen en Jordy (en Marcella en Jouke) werden gedeeld eerste!