Inschrijving wintertraining

Wil je meedoen aan de wintertrainingen bij TV Baambrugge? Meld je dan snel aan. Je kunt ook met je huidige trainingsgroep overleggen of er als groep interesse is. Let op! Iedereen moet zich in dit laatste geval wel apart aanmelden.

Waarom lessen in de winterperiode?
De focus kan in de winter echt op het ontwikkelen van de techniek en tactiek worden gelegd. Er worden in deze periode namelijk maar weinig wedstrijden gespeeld. Daarnaast is het een optimale voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

Wanneer zijn de lessen?
De 14 trainingen aan zowel jeugd als senioren worden gegeven op maandag t/m zaterdag in de periode oktober 2016 t/m maart 2017 (met uitzondering van de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie). Mocht de training niet door kunnen gaan vanwege het weer (regen, wind, sneeuw of kou), dan schuift de training een week op.

Aanmelden
Heb je interesse in de wintertraining? Meld je dan in ieder geval aan.
Junioren kunnen zich aanmelden via: http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/baambrugge/item/tennistraining-junioren-winter-baambrugge.
Senioren kunnen zich aanmelden via: http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/baambrugge/item/tennistraining-senioren-winter-baambrugge.

Kosten

Senioren 8-tal € 98,- p.p.
Senioren 4-tal € 182,- p.p.
Senioren 3-tal € 238,- p.p.
Senioren 2-tal € 345,- p.p.
Senioren privé ( 45 min) € 600,-
Privé training per keer ( 45 min) € 45,-
Junioren 7/8-tal € 98,- p.p.
Junioren 5/6-tal € 140,- p.p.
Junioren 4-tal € 182,- p.p.
Junioren 3-tal € 240,- p.p.
Junioren privé ( 45 min) € 600,-
Privé training per keer ( 45 min) € 45,-