Het waren gezellige dagen!

Na maanden van hard werken, was het vrijdag 19 juni zover. Ons tennispark werd officieel heropend. ’s Middags waren er allerlei activiteiten voor de jeugd, waarna om 17.00 uur de receptie begon.

Tijdens deze receptie opende Harold, samen met zijn kleinzoons Lars en Rutger, de minibaan. Ook burgemeester Divendal had een rol. Hij opende het park door een bal van baan 1 naar baan 3 te slaan.

Ten slotte nam John Post het woord. Hij had mooie woorden voor de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de nieuwbouw. Een speciaal dankwoord was er voor Kees Maasdam, Ton Steenhof, Harold Bosse en Anita van Walbeek. Zij zijn benoemd tot erelid van verdienste!

De feestelijke opening sloot ’s avonds af met een feest voor de leden van de vereniging. Dat het een geslaagd feest was, werd de volgende dag duidelijk tijdens de start van de CKS dubbel senioren. Velen hadden wat last van de stem. Of dat nu door de drank of door de harde muziek kwam? Een impressie van de opening zie je hier.

CKS dubbel senioren
Het werd al genoemd. Op zaterdag 20 juni startten de clubkampioenschappen dubbel senioren. De technische commissie én de barcommissie kunnen terugkijken op een geslaagde week! Het finaleweekend begon met een gezellige en druk bezochte cocktailavond, prima verzorgd door de barcommissie. Zondag was een mooie dag door de veelal spannende en lange partijen, vooral bij de dames. Meer informatie over de CKS lees je op de pagina clubkampioenschappen. Een foto-impressie vind je hier.