22 maart: De Ronde Venen Cup

Op zondag 22 maart wordt weer gestreden om De Ronde Venen Cup. Vorig jaar was de tweede editie van dit unieke toernooi waarbij alle zes de verenigingen uit de gemeente De Ronde Venen deelnamen. Abcoude ging er toen met de wisselbeker vandoor.

Wie speelt er dit jaar mee? Inschrijven kan tot en met zondag 1 maart 2015 bij Menno Brandenburg.

Je speelt 3 partijen van ca 45-60 minuten. In principe worden er alleen HD, DD, GD gespeeld, waarbij in de hoogste klassen ook de mogelijkheid van singles wordt geboden. De eerste partijen beginnen om 10.00 uur. De kosten bedragen € 5 per persoon en hiervoor krijg je in de middag ook een eenvoudige lunch aangeboden op de club waar je speelt.

De klasse-indeling is als volgt:
Klasse A: speelsterkte 3 + 4
Klasse B: speelsterkte 5
Klasse C: speelsterkte 6
Klasse D: speelsterkte 7
Klasse E: speelsterkte 8
Klasse F: speelsterkte 9  (beginners)

Het is nog niet bekend op welke parken, naast gastheer Abcoude, de wedstrijden worden gespeeld. Maar de borrel met prijsuitreiking is in de kantine van Abcoude. Hier ontvangt de sterkste vereniging van de gemeente aan het eind van de dag de Ronde Venen Cup.

Je kunt deze ‘strijd’ gebruiken ter voorbereiding op de competitie. Maar ook als je geen competitie speelt, kun je je natuurlijk inschrijven!

Het speelschema is twee tot drie dagen voor aanvang bekend en wordt dan doorgegeven.